KONAKPINAR 23 NISAN İLKOKULU

Vizyon: Çağın gerektirdiği her türlü eğitim imkanlarıyla donatılmış, temiz ve düzenli, güleryüz anlayışıyla haraket edilen bir ortamda; kendisine güvenen, araştırmacı ve sorgulayıcı, sorun çözme yeteneği gelişmiş, ekip çalışmasına inanan eğitimciler ile birlikte; Atatürk ilkelerine bağlı, sorumluluk sahibi, ileri görüşlü, soran ve sorgulayan, kararlı, kendine yetebilen ve üretken bireyler yetiştiren bir kurum olmaktır.

Misyon: Türk Milli Eğitim Sisteminin Genel Amaçları ve ilkeleri doğrultusunda; öğrenci-veli ve kurumlardaki tüm çalışanlarıyla bir takım çalışması içinde, öğrenciyi en önemli değer olarak görüp, onun duygu ve düşüncelerini önemseyerek, öğrencilerimizin kendilerine yetebilen, topluma faydalı, sorumluluk alabilen, soran-sorgulayan, çözüm üreten imsan haklarına saygılı, mutlu bireyler olarak yetişmeleri için, devam edecekleri bir üst öğrenim kurumuna hazır hale gelmelerini sağlamaktır.

Başarılar:

Saatler:
Isınma:
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 04844162051

WEB - https://konakpinar23nisanio.meb.k12.tr

Adres - KONAKPINAR KÖYÜ KONAKPINAR KÜME EVLERİ ILKÖĞRETIM OKULU BLOK NO: 231 KURTALAN / SİİRT

Yerleşim Yeri - Konakpınar Köyü Kurtalan/SİİRT

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Siirt İl Merkezine 40 km Kurtalan İlçe Merkezine 6 km